zikir



dulu2 masa kat skolah asrama, bila imam yang kite tau die berzikir sedap, mesti rase macam nak gi duk sebelah imam tu nak zikir sama2..hahahaha aippp jangan melampau..hahaha sebenarnye tak suke pun imam tu, sebab yang jadi imam tu budak skolah sama macam kite jugak, lagipun sebab zikir je kan, real life x suke pun die macam control hensem je..haishhh
terindu plak kat zaman muda remaja,masa tu kite da bley cam da imam yang mane zikir sedap, cepat2 duduk diam2 lepas lipat sejadah n telekung and ikut sama2 zikir..hahaha nakal betul..adoii...;p bile imam yang sedap tu zikir, oopppsss bukan imam sedap, iman zikir sedap tu berzikir mesti berangan nanti kalau da kawen, nak duk same2 ngan husben zikir sama2 spend time lepas solat kan...owwwhhh budak2 betul masa tu kan..[♥_♥]

p/s : terdengar zikir pelajar2 ni kat masjid, jadi terindu pulak zaman2 tu..owwhhh...

2 Response to "zikir"

  1. momok jgn lupe zikir tau...kero3..

    wokey..aii..aii..sergeant..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme