sebelas haribulan sebelas

disebabkan da finish all the task yang harus disiapkan, so i've decided to join la 1 event kat Ipoh..hahaha gatai padahal esok da nak balik, still lagi nak mengikut rombongan cik kiah ni ke Ipoh...


naikinya...


sangat jujur nak bgtau, TAK BEST pun sebenarnye dengar orang bagi ceramah, bla bla bla, saya pegi sane, saya pegi sini, ~ape ko igt ko sorang da gi sane sinidalam hati berkata...tapi mmg x penah pegi pun tempat yang die penah pegi tu..=p so sengap je la..

dok sandar tegak, sandar tegak,
tengok kiri, tengok kanan,

owh cantik nye baju batik die,orang dari mane ni eh,
eh knape die pakai tudung macam tu,
owh mahal nye camera die, lense panjang duk kat blakang je x payah nak ke depan tangkap gambo..
peh tu tengok plak, ooo yang duk kat blakang tu urusetia kot..
tetibe, aih mak cik ni..ari khamis awat x pakai baju batik..ooppsss..


memang syok la keje ari ni, bak kata haji burhan masa ceramah tadi, ~owner les' copaque tu,dulu sy keje masuk pagi baca paper balik kul 2, gaji 13ribu..wahahaha ~berangan jap, bile nak gaji 13k ni..nak buat kartun gak la, bley naik kete lambang kude ku angkat kaki dua canggih wooo [♥_♥]
abeh da bagi deme peluang bercakap 4 jam, time makan kite makan la ape susah kan..hahaha then balik...cam tu la progress ari ni..


otw back..sape kate IPOH tak cantik..huh



kusyuk ke????



but i'm serious bout this..mampukah??


kot ye pun..kalau letak Jadual Makan Jamuan kan sedap sikit bunyi nye..Budi Bahasa tu...



one of my PS i love u teacher said this ~this is not creative enough..wohoho i igt tau


owh tak abis lagi, 24 hours kan..sampai umah, rehat2 pinggang lepas duk 2 jam dalam bas ;p adeh..on lappy lembs ni, peh tu chat gelak guling ape yang patut ngan keroro..hahaha support die nak focus study on one exam, all the best shay..♥

focus stadi ye cam nih..;p


malam....hmmm malam, aiseh lapar plak, alamak x kan nak kene turun bawah gi makan, duk di kayangan taman tergantung ni, makan je la ape yang ade...sambil minum rose bud tea..aahhhhh lega...

~alhamdulillah..


p/s what's important, my today is better than my yesterday, sebab ari ni kuar dari behrang..wehihihi

0 Response to "sebelas haribulan sebelas"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme