sunset sambut kepulangan ku..owwhhh..(^_-)

selepas memulas berhempas pulas memandu dengan penuh fokus lagi berhemah kisahnye...setelah dengan sengaja bercakap sendirian bile ade pemandu lain yang mencari pasal dengan memandu tidak berhemah malini dan mungkin juga pemandu itu ingat insan yang bercakap sendirian ni sudah separa betul, padahal die x tau kite dok kata die..opppsss hehehe
ustaz kazim kate dalam ceramah agama die, kalau kite marah semasa memandu, kite marah kenderaan tu, x dosa..contoh ayat "bengong betul kete ni!!" haaa kalau cakap macam tu x dosa..sebab kete tu yang bengong bukan driver die..hahaha bijak2..
tu la kaki pun da mula lenguh2 menekan pedal minyak, haih terasa jauh pulak perjalanan ni..penat da sebenarnye, 3 tahun ulang alik ni, huhuhu..
setelah abes sume lagu dalam radio tu dinyanyi kan dengan suara yang penuh merdu lagi berperasaan, tak pe kalau x hafal lirik pun kite belasah je..bile salah nyanyi diam la..bukan orang tau..;p
tapi sume kepenatan, kesusahan tu terubat bile ade 3 perkara berikut :

1. family tercinta yang sedia menanti kepulangan anaknya di pintu rumah ~aihh da macam cite novel pulak

2. keroro yang menanti juge di pintu.................rumahnye, hihihi ♥

3. haaaa....and this is why i luv to go back to ipoh exactly right after work, da x de singgah mane2, then u will have the chance to see this...SUBHANALLAH, cantik...;)

indahnye...

ambil gambar semasa memandu x boleh tiru aksi ini...:(


p/s : tetibe terasa nak pegi pantai, utk capture gambar sunset ~kenyit mata skit kat keroro..;)

2 Response to "sunset sambut kepulangan ku..owwhhh..(^_-)"

  1. wah3...sungguh hebat gaya momok memandu sambil menangkap gambar...nak cube gak la...kero3..

    jangan2...tolong jangan...huhu ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme