seluar ketat


sedang makan dan minum dengan keroro..lalu didepan kami seorang perempuan dengan memakai legging berwarna emas(gold), "seluar kilat u.." tetibe terpacul ayat tu dari mulut kepada keroro..hahaha disebabkan teringat peristiwa tu so terasa nak tulis pasal legging...
recently seluar ketat aka LEGGING ni mmg femes la dikalangan anak muda, kalau yang berkaki slim, tanpa gangguan lelemak tegar tu memang cun, mata melihat..hehehe tapi kalau agak2 rase ade lebihan lelemak dikiri kanan tu, rasenye elok la pakai yang ala-ala je, x payah la ketat sangat ye, nampak kurang manis wanita lain melihatnye, ape lagi yang lelaki kalau melihat, jadi bahan kutukan je nanti...
bukan ape, kite sesama kaum, x salah saling mengingatkan..nak elak kan anda dari dikutuk, malu rasenye kaum sendiri dikutuk..=)

malluuuuuu............

tapi legging ni bagi yang ala-ala kurus2 olive tu pun x berapa nak elok juge memakainye sebab menampakkan lagi kekurusan diri..nampak macam batang kayu berjalan..ooopppsss

tengok2..olive pun x pakai legging..hehehe

tapi terpulang, duit korang, kalau nak pakai pun x de polis fesyen yang nak saman, kan2..=)
bile pakai legging tu pulak, if pakai baju singkat memang x leh nak elak dari nampak tuttttt...orang panggil "camel toe"..=p penah tengok unta kan, hujung kaki die macam mane rupenye..kalau rase x leh nak bayang sangat, cube search kat tenet tengok sendiri camel toe tu macam mane rupenye...dah tengok?????

tu haaa camel toe..;p

hehehe malu kann...so seelok-eloknnye pakai la baju labuh, manis sikit nampaknye..=)

4 Response to "seluar ketat"

  1. sib bek la momok ade pati halia...kero3...

    hahaha penyokong ND..mestila..

    nasi lemak 50sen...kero3..

    wah ish2 marah DD nnt..hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme