bob cut for 2012

semua pun maklum yang sekarang ni musim panas, bagi yang perempuan, rambut panjang masa musim panas ni memang banyak menduga keimanan, rase macam nak botakkan je kepala ni, tido pun tak lena sebab panas rambut lekat2 kat tengkuk rimas!!!!! 

last week mama pegi gunting rambut, tanya dia gunting kat mana, then die bagitau kat Cut n Cut, so ape lagi nak try pegi jugak la potong rambut ni, encik husband kate, "try la potong fesyen Yana Shamsuddin dalam Santau Merasuk", aku pun respond, "bob cut eh b?" 

sebenarnye tersama niat la pulak, memang nak potong bob cut pun, kui3, ape lagi terus pegi salun tu tadi, and dah selamat rambut panjang ku dipotong, setelah bertahun2 tak buat fesyen rambut pendek. 

ni la bob cut si Yana Shamsuddin yang encik hubby cadangkan

tapi di pendekkan lagi sebab tak nak ade rambut geli-geli kat tengkuk macam ni

thanks kepada tokey kedai yang potongkan rambut ku, cantik, walaupun murah je..potong baru RM10, blow RM8 so total RM18, murah kan3...;)


4 Response to "bob cut for 2012"

  1. SYANI says:

    Dah boleh geng dengan Yaya..heheheh

    (^_-)V says:

    aah ye, boleh la makcik geng yaya rambut dah same..heheh

    Encik H says:

    nak tido xyah selak2 rambut lagi tau...hehehe...

    (^_-)V says:

    hehe, kesian suami ye, sampai mata terkena sepit rambut isteri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme