cuti-cuti (ver 2)

From the cuti-cuti and Al-kisah Stress dan Cuti  entries, this is the entry to reveal where that we went on last weekend. 

We finally chosen 
Bukit Merah Laketown Resort 
as our stress relief destination

Pernah ke sini tahun 2008 [buat pemurnian dokumen], so far, nothing much changes..cumanya, 'karaoke jamban' area dah di tukar dengan kids game area..
so hajat nak mendendangkan lagu-lagu 'rock kapak' tak kesampaian, huk3..

Kami sampai dalam pukul 1 PM, then kami jalan-jalan, kate orang ushar-ushar tempat dulu..
sementara nak tunggu check-in pukul 3 [tulis dalam booking form tu], tapi lepas dah penat jalan-jalan, 

kami redah je reservation counter tanye dah boleh check-in ke belum, rupenya dah boleh, 
so kami pun terus check in la ape lagi, tengah hari rembang berjalan tadi memang dah berpeluh becak la...



bilik nye sesuai untuk 4 orang [kalau family beranak 2, memang boleh tidur dengan selesanya] ade 1 queen bed and 1 single bed and plus kat bawahnya tu boleh tarik jadi lagi 1 single bed..

toilet, tak berapa selesa sebab shower dah uzur, asyik berbunyi je bila mandi, flush pun dah rosak, tak de bathtub plak tu..tak leh nak ber'bathtub'..

ok kite rehat jap sementara tunggu kul 4.00, nak sambung jalan-jalan...;)

0 Response to "cuti-cuti (ver 2)"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme