cuti-cuti (ver 7)

Animal Show dah tengok,
Ecopark pun da pegi,
Chairlift Ride dah naik..
so ape lagi??

hari pun dah petang,
kami jalan-jalan kejap sambil-sambil makan ais krim

sambil makan ais krim melihat pemandangan...
tinggal Orang Utan's Island tak pegi lagi, esok pulak...

ok jom pulang ke bilik...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
ok sudah malam...perut pun dah lapar jadi mari kita terjah apa yang ada untuk di makan...

Unutk makan malam di BMR kita ada 2 pilihan, 
samada di Ripples Hawker's Center atau di Le Lac Cafe.

Kami decide untuk makan di Ripples Hawker's Centre

 pembayaran kat sini menggunakan kaedah kupon, ntah kami pun tak tahu ape motifnya
[suke sangat kot nak print kupon banyak-banyak
macam mane ntah management diorang pikir, membazir je, nak keluar cost print kupon lagi, aiyyo..
 beli kupon di sini~

kupon kami~ 

kami pun dah blurr nak makan, lastly kami makan claypot chicken rice and ABC, 
tak nak tanye ke sedap ke tak???
kalau tanya, jawapannye adalah 
ABC tu ok la biase je, 

tapi claypot tu tak sedap!!!!
macam meniaga nak melingkup je,
letak la sayur-sayur sikit, ini tak, letak ayam, kicap, telur, nasi je..
ado malam~

makan je lah..hmmm...~


3 Response to "cuti-cuti (ver 7)"

  1. SYANI says:

    Tengok rupa claypot tu pun dah hilang selera dibuatnya.. ish..ish..

    mr icham says:

    claypot dah uzur...yarkh...baik la tengok entry i makan ABC kat kg melayu majidee JB tue...wakaka....

    (^_-)V says:

    haha, tu la pasal..memang tak beli dah makan kat kedai tu pas ni kalau sampai sini lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme