cuti-cuti (ver 8)

okok..dah nak abes dah entry cuti-cuti ni, ni yang last, janji...


masih lagi di bilik persinggahan kami,
pagi ni tak payah pening nak breakfast ape,
sebab breakfast disediakan di Le Lac Cafe,
kami plan nak gi breakfast kul 8.45 am, 




 dah plan lepas breakfast nak terus naik bot ke Orang Utan Island kul 9.45 am..


tak ramai yang naik bot pagi ni..



bukan itu pulaunya..itu mungkin kediaman singgah bagi family EMKAY..mungkin lah kan, kami agak je.. 

 we've arrived



encik hubby teruja dengan 2 nama universiti tu..;)

dah2 jom masuk kita tengok orang utan

tu dia yang paling tua, umurnya 25 yrs..
kekuatannya bersamaan tenaga 6 orang lelaki..fuhhhh kuat ni..

kami tak lah excited sangat, tengok kejap lepas tu dah boring..
hahaha dasar bukan pencinta orang utan

dah2 jom kita pulang~


bye-bye 
Bukit Merah Resort


THE END




1 Response to "cuti-cuti (ver 8)"

  1. Encik H says:

    panjang tul la citer holiday dia nih...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme