cuti-cuti (ver 4)

lets watch the Animal Show!!!

inilah activity favorite kami,
best sangat, lepas tengok tu rase macam esok nak pegi tengok lagi..kui3..


Aksi pertama, 
di keluarkan 2 ekor burung kakaktua biru kuning, tapi si Rooney yang banyak buat aksi, lagi sekor tu bertengek je
Aksi naikkan bendera, tak sempat nak snap gambar.

 Then dia naik rollerblade pulak.

Lepas tu naik scooter pulak..pandai betul Rooney ni...

 Pas tu naik basikal atas tali pulak, bijak-bijak..


 Muncul pulak lagi dua ekor burung kakaktua merah biru pulak, rivalnya, iaitu Fender..


Jadi sekarang burung Merah vs Burung Biru
Fender ni burung kakak tua side kami [penonton di bahagikan 2 kumpulan-penyokong Rooney & penyokong Fender] kami jadi penyokong Fender 

Go Go Fender!!!
1st Game : Masukkan gelang ke dalam tiang
Fender menang!!!

2nd Game : Kayuh basikal
Seri!!!
tapi kalau tengok basikal Fender lagi depan..

 Lepas tu Fender da mengamuk, 
Rooney sambung buat show masukkan bola dalam gol

 Rooney buat calculation pulak : 2+29 = ?
and dia jawab betul 31
malu kalau manusia salah kira..

lepas tu aksi en hubby pulak, hehehe 
En hubby ke depan buat game teka dimana bola??

 Fender dapat teka..bagus la Fender =)

Rooney berlakon jadi koboi 

Rooney berlakon mati kene tembak..
hehehe comel je..

Aksi si memerang aka si ABU ni tak menjadi,
die tak kutip pun sampah tu
cehhh..



3 Response to "cuti-cuti (ver 4)"

  1. SYANI says:

    Seronok ek gi jenjalan... Tak pernah lagi sampai Bukit Merah ni..

    (^_-)V says:

    kalau gi reramai lagi seronok along, kecoh sket dgr suara budak-budak, nanti bile-bile leh la gi..hehe

    mr icham says:

    oh...kecoh ye....sila tunggu tak lama lagi ek...baru riuh rumah anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme