Mandi Chepor + Botol Air


Last Sunday, me, husband, mak mertua, family kakak ipar and adik ipar telah menambah sesakkan jalan menuju ke tempat mandi-manda Air Terjun Chepor, 1st time datang Chepor jem giler macam ni, before this lengang je jalan dalam kawasan tu [mungkin sebab musim panas kot, sume [akat nak berendam dalam ayor,kate org perak].

Tapi itu bukan isunya, isunya adalah, lepas dah mandi-manda tu, masa nak salin baju, my cosmetics beg dan-dan la zipnye rosak, dah ternganga je lah, tak boleh nak zip..


So rimas tengoknye ternganga je, gi la cari pengganti, dulu beli kat Hinode Shop, nasib ade lagi jual beg macam tu, adik kat counter tu kata, kalau nak dapat point untuk member card kene beli barang at least RM10[pandai deme meniaga ye], so nak dapat point punye pasal, tambah la lagi 1 barang, beli botol air ni..


Hopefully dengan ada bottle baru ni,semangat nak minum air bertambah untuk si pemalas minum air masak[tengok gambar tu, air da kurang separuh, yeayyyy ;)] chaiyo chaiyo..

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 Response to "Mandi Chepor + Botol Air"

  1. Encik H says:

    nape beli satu jer???beli la 2 3...buat stok...hehehe...

    (^_-)V says:

    yang len x lawa..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme