cuti-cuti (ver 3)

okay da cukup berehat, kita sambung berjalan...
Jom kita tengok apa yang ada kat BMR ni..

pose dulu di pintu gerbang 

 ke mana kita??

Ripples Hawker's Centre

 Ripples Hawker's Centre 

 Waterpark

 Ecopark
Jetty to Orang Utan Island

Kampung Air (Water Chalet)

Masa survey ke mana nak bercuti tu, terperasan ade promotion untuk Kampung Air ni, boleh jenguk kat sini still on lagi promotion ni, kot-kot ade yang berminat. 
Kami pun macam teruja, tapi bila fikir secara waras, tak payah la, stay je kat laketown, daripada membazir duit semata-mata nak ber'candle light dinner' depan bilik..hehehe 
next time je lah, kalau ade rezeki lebih, Insyaallah.. 

masa berjalan ushar kawasan before check in tadi kami dah pun beli tiket bagi EcoCombo [Ecopark+Chairlift/Skycycle+Orang Utan Island]. 


so the next entry will be the Animal Show activity...
CIAO

0 Response to "cuti-cuti (ver 3)"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme