cuti-cuti (ver 6)

okay-okay mesti da bosan gile, nak bace kan, 
tapi tak kire nak tulis jugak [macam ayat-ayat cliche penulis-penulis blog ~ini blog kite sukehati kite lah]

okay kita sambung lagi destinasi seterusnya iaitu 

Chairlift, 

alasan kami pilih Chairlift ni sebab hubby tak nak aktiviti kayuh-kayuh, kalau pilih Skycycle kene kayuh..hahaha 

Gayat jugak sebenarnye naik chairlift ni, 
kalau nak bagi anak-anak naik, make sure anak tu jenis yang boleh duduk diam, 
sebab memang bahaya kalau tak reti duk diam..

menunggu ketibaan chairlift kami~

we're on the chairlift..yeeehaaaa!!!

tengok 'abang la' kat belakang tu, 
haaa dok diam-diam macam tu kalau nak naik chairlift..

Gayat wooo..

0 Response to "cuti-cuti (ver 6)"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme