14/5/2011 : seharian di penang

new experienced yet meaningful..

itu rasenye ayat terbaik yang dapat disimpulkan untuk hari tersebut..tentang kerja kita tak payah cite banyak, yang penting dah puas berpeluh dan berhujan, paling kesian adalah my keroro..tapi secara keseluruhan bila kita lihat, kita akan faham, kita tau beza mana yang bagus, mana yang tidak..

pengajarannya, kalau nak buat apa2 pun betul2, nak bisness buat betul2, jangan buat setakat nak main suke2 bagi arahan, cuba duduk ditempat pekerja..kadang2 kita kene ingat, yang kerja dengan kite tu experience dia lagi banyak dari kite, bertanya, tak salah rasenye..kalau setakat datang nak peluk tubuh, cukup masa berehat2..baik simpan je lah angan2 tu dalam hati..

dah selesai kerja kita santai2 di teluk bahang..nak stop by di batu feringhi tak larat dah rasenye kaki nak melangkah, tambah2 orang yang drive tu..;) kesian die, penat..

makan-makan di teluk bahang


sunset..♥


2 Response to "14/5/2011 : seharian di penang"

  1. Encik H says:

    i like....

    (^_-)V says:

    ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme