budaya kite wajah kite tau!!

kisah 1 : entry terbaru dari nani rostam


kisah 2 : kes gaduh budak2 perempuan

dari dua kes tu kite bley tengokkan, selambe je, bahasa2 kasar macam gi*a, b*doh, dll diorang ni guna...huhu, kalau keluar perkataan tu dari mulut students memang depan2 tu jugak kena dengan sy, tak kisah la sy kenal ke tak..

penah budak tu dalam kelas nak pinjam pemadam kawan die, "weh, meh rubber sat b*doh"..terus sy cakap "kawan awk yang b*doh tu la yg awk pinjam pemadam die, tak malu betul"

kes kat cafe, "weh b*doh la ko ni", sy tak kenal pun budak tu terus sy tegur, "ape panggil kawan awk b*doh, kalau di b*doh awk tu berkawan dengan orang b*doh, same la awk dengan die"

kadang-kadang orang kata, "alah dia memang macam tu, mulut jahat tapi hati baik" tapi kalau da cakap pun bahasa2 kesat/kasar je, mana nak datang hati yang baik..betul tak???

p/s : mak saya kata, ye la kadang2 kata orang2 tua ni ade jugak betul nye, "muka tak lawa tu, ade la sumthing yang tak kena" maksudnye kalau orang2 tua tengok muka macam takde 'nur' je muka tu mesti something wrong la org tu..kui3..sy tengok muka m*n k*j**g tu pun semacam je, astagfirullahalazim...

2 Response to "budaya kite wajah kite tau!!"

  1. Encik H says:

    saya ade dah ade Noor...hahaha...

    (^_-)V says:

    ahaha..untung la sy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme