lelaki pun period tau

ciri-ciri lelaki period

1. tetibe die diam je..~so it's better for you to keep silent, kalau tanya banyak memang mintak kene maki la jawabnye..
2. bermalas-malasan, tido je mendemokkan badan..~so bagi para pasangan, biarkan la die tido, bukan die buat ape pun..
3. tibe-tibe bad mood..~haa tu petanda angin timur laut tengah bertiup kencang la tu, so better jangan jawab balik, biar la die bad mood sorang2..kui3..
4. makan banyak...~biar die makan banyak dan jangan tanya die sedap ke tak ape yang die makan tu, kan3..;)

penah tak para pasangan mengalaminya???penah kan3?hehehee tu petanda chenta korang tengah period la tu...jadi konklusinye, biar die reda dulu dari keadaan period die, peh tu nanti die ok la, tak yah susah2 hati nak cari pasal menambah angin period die tu, kang gaduh tak abes2 la jawabnye...ok, that's all for now, peace no war..;)

p/s : tapi lelaki memang ade period juge..baca di sini

0 Response to "lelaki pun period tau"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme