New shoes!


Yeayy!i bought a new shoes last nite..hehe niat di hati nak tgk muvi je,tp smlm ada sale rupenye,jumpe pulak kasut yg buat ku jatuh cinta kali pertama,harga after sale pun masih mampu milik,so why not kan..?hehe da lama cari kasut keje yg baru,sbb kasut yg sekarang ni heels nya tinggi dan sy rasa x selesa nak jalan tawaf setiap department dgn keadaan mcm tu..=)

p/s:nur kasih x best!!jalan cerita b'terabur..huhu tp i like this dialog :"rezki sy bukan dari encik,tp Allah yg beri"..

2 Response to "New shoes!"

  1. Encik H says:

    phewwwiittt...kasut baru tuh...kekeke

    (^_-)V says:

    hehehe da smpi behrang tau kasut ni..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme