POTC vs NKTM

hohoho...Pirates Of The Carribean vs Nur Kasih The Movie..

mane satu nak tonton ni????

my colleagues, ramai yang nak tonton NKTM..hehehe as for me baik gi tonton POTC, sebab da follow cite ni since yang 1st dulu, so sayang kalau x merasa tonton kat movie untuk sequel yang kali ni..NKTM tak lama lagi ade la tu kuar kat tv, time raya nnt ke..hehehe

tapi apa pun, I'm not that type yang kaki wayang, so kalau nak gi tonton tu pun tunggu dah lama2 skit nnt, time agak2 yang tinggal dalam wayang tu 10 orang je ke..hehehe baru syok tengok, tak la crowded sangat kan..


VS


0 Response to "POTC vs NKTM"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme