obsession : man vs woman



arwah ayahanda kesayangan (kereta)
dulu-dulu arwah dedi pun seorang yang obsessed, tapi obsessed dia hanya pada kereta..sepanjang hidup dia, rasanya die da tukar +- 20 jenis kereta..cakap je kereta ape sume saya da merasa naik, zaman, kui2, tapi kejap2 je la kan..kalau nak kumpul sume huishhh, tak mampu la kami bukan orang kaya...kadang2 bila pegi sekolah naik kereta lain, peh tu balik aikkk, kereta lain plak..peh tu bile die rase tak syok dan2 tu die tukar kereta lain plak..aihhh, tu la arwah bapa kesayangan saya, tak pe la kan die minat kereta, dari die minat bende lain yang tak berfaedah..=)

sergeant (handphone)
hahaha hidup memang macam roda, kali ni obsession tu da berpindah pulak ke sergeant, tapi si sergeant ni minat sangat kat handphone, kalau boleh asal ade handphone baru kuar sume die nak try, kui3..today, fav toy di kene repair, punye la die tak sabar nak gi amik handphone die tu siap..ahahaha rasenye dah brape kali die tukar handphone..

me (i have no obsession ~urrmmm kasut may be)
ahahaha so far sy suke sume bende ala kadar, tak de beria2..dulu2 masa zaman belajar memang agak obsessed dengan kasut, berkotak2 kasut, sampai one of my roomies agaknye die jeles kot sebab kite banyak sangat kasut, die cakap macam ni "orang yang banyak kasut ni susah nak dipuaskan kehendak die.." sampai hati die cakap macam tu, tapi biar la kite tak dendam pun..sampai sekarang dalam kereta penuh dengan kasut, ~psstt kadang2 sergeant bising tu sebab kereta penuh kasut..;p tapi tu sume kasut lama-lama, sekarang da tak minat sangat nak beli kasut bli bile perlu je, sebab ntah, mood belum datang balik kot, dan masih under control, kot2 sok datang balik obsession tu tak tau la kan, ~hun u just ready la bile kereta i penuh kasut lagi..hehehe


courtesy : google

mode : saya nak sorok handphone si sergeant sebab die obsessed sangat..;p

0 Response to "obsession : man vs woman"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme