< 32

entry tanpa tujuan...
sedang blogwalking menjenguk blog-blog indah, blog-blog menarik (hobi baru, nak tengok benda-benda cantik je, perempuan cantik, lelaki handsome..hehehe) terperasan yang dian pelangi, alah penulis blog The Merchant Daughter tu, yang gigi dia macam gigi aku, hahahaha gigi dia mesti kurang 32, sebab kalau korang tengok die senyum, lepas gigi depan die, terus gigi taring (selalunya lepas gigi depan ada lagi 1 gigi kecik sikit dari gigi depan, lepas tu baru gigi taring), means, she have 2 missing teeth, sama kes la dengan aku,ikut yang dentist aku cakap kui3..kalau di x-ray pun memang tak da gigi tu, kuasa Allahkan..tapi I like her, cantik..(hahaha baru la sehari dua ko like die pun, walaupun dah tau nama die tu lama...)

source : Dian Pelangi

0 Response to "< 32"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme