4 hari bulan disember

hukhuk..tahun ni dalam sejarah hidup, x dapat nak bercuti lama, selalunya every years mesti bila tiba hari raya disember mesti amik cuti seminggu..ye la setelah penat bekerja, mestila kite nak cuti lame kan..tapi for this year x sempat nak merasa macam tu..cuma dapat bercuti paling lama 4 HARI je OK!! huhuhu.. ok ape yg dilakukan 4 hari tu?????

TADAAAAA....

4 DIS 2010
dengan rasminye DILA geng yabdolls telah menjadi isteri kepada suaminye encik syed..hehehe tahniah dari ku..moga kalian dikurniakan keberkatan hidup bersama, dan zuriat yang cumel, soleh dan solehah..tapi x dapat nak berada lama di majlis sebab nak bagi peluang tetamu yang baru hadir pulak menjamu hidangan, plus hari hujan, so x tau nak lepak kat mane, tak pe nanti2 bley jumpe lagi kan yab...;) sempat la jumpe geng yabsdolls yang len, of course la my gojes tia n tasya..sempat berkepoh kejap..hehehe kesian keroro kene dengar kecoh2 si yabs..but keroro sporting, that's why i luv him..memuahh...♥

Puan pengantin nye..merah gitu..awww!!


owh nak cakap memuah lagi sebab right after wedding yabs tu kitorang terus mentinted kereta yang dah nak masuk usia 3 taun tapi x pernah di tinted..sob3 kesian2..;)
upacara tinted mentinted


5 DIS 2010
owh hari ni bukan hari dating..duduk saje di rumah..cume bile malam tu bersiar2 melihat2 bandar IPOH nan indah ni...itu sahaje..;)

6 DIS 2010
ye..saye cuti, di kala orang len bekerja menyambut pelajar2 baru, tapi saye mengambil keputusan untuk menenangkan minda bersama keroro, meneman nye ke shah alam, sambil2 mengimbau kenangan di tempat belajar terchenta, owh UITM di hatiku..~alamak da lupe lagu tu.. sangat2 merindui zaman2 belajar...sangat2 merindu zaman2 hingusan dan zaman muka tak siap ~kate keroro..but now muka i da siap kan..hahaha
tempat keroro blaja menjadi afromen..;)


tempat berhingus lagi dikenang..


mungkin kalau malas keje nak jual ABC mcm ni di IPOH..hmm...


bersemangat nak ke shah alam ni pun sebab x penah le teman ni menjejakkan kai ke I-CITY yang diheboh2 kan tu..jadi keroro kesian, die bawak la menengok2 ape la yang ade kat situ..so far best juge..bley bagi 8 out of 10..;)
i-CITY best la juge...


7 DIS 2010
i declared today as the family gathering day, sebabnye, kebetulan esok hari lahir adik last ku..jadi alang2 da cuti ari ni, so bercadang mencelebrate b'day nye...keroro pun di jemput meraikan..;) best2, mandi2 sungai...sejukkk wooo...brrr..peh tu ntah macam mane terus ke kuale kangso..hahaha panjang betul langkah nye ye..hehehe seronok juge sekali sekale berjalan2 beramai2..tapi keroro mesti penat tu drive dari semalam smpi ke ari ni..have a gud rest k keroro..:)
lokasi dikenalpasti


singgah tapi x masuk

itu la yang dilakukan sepanjang 4 ari ni, dannnnnnn................ari ni saya bekerja!!!!! huhuhuhu...sangat tak best!!!!

2 Response to "4 hari bulan disember"

  1. wah...bnyknye aktiviti si momok yer...kero3..

    (^_-)V says:

    banyak smpi kejang2 otot tangan..huahuahua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme