moh ke perak weh ver 1

bestkan kan kalau cuti tapi duit gaji masuk macam cikgu..heheh no offense ok wahai para cikgu cikgi..hehehe tapi seriously i'm so jealous with them right now..masih lagi terbawa2 mood sepatutnya sy dapat bercuti seminggu di bulan disember..hukhuk..
indahnye perasaan bercuti...dapat gi jenjalan, tanpa perlu pikir eh esok nak ajar ape ye? esok nak iron baju yang mane satu? agak2 esok demam tak?~sambil pegang dahi...kui3

bestnye berperasaan macam org bercuti tanpa perlu risau nak kkene balik cepat ari ahad tak boleh bersuka ria sampai lewat malam sebab esok kau kene punch kad before pukul 8 pagi wokay, ni bukan ofis sendiri buka sendiri untung..hukhuk..

banyak tempat yang chantek tak pegi lagi, tak payah la nak cite yang jauh di sane, yang di sinun area tempat lahir lagikan dikenang ni pun tak abes melawat lagi..haihhh...ade berapa tempat je yang da penah pegi, dan ade tempat yang da penah pegi tu pun kalau di tanya tak kan ingat ape perasaannye, sebab pegi mase kecik imut lagi..kui3...

di sekitar tempat lahir lagikan di kenang ni, banyak juge tempat yang menarik atleast bila ade anak nanti nk tulis karangan pasal tempat menarik, bley la die tulis panjang2 karangan tu,berjela2 yang dapat diautakan kat cikgunye..kui3...dan antara tempat yang penah di pijak adalah ~

T.A.I.P.I.N.G


U.L.U C.H.E.P.O.R


T.A.M.A.N R.E.K.R.E.A.S.I G.U.N.U.N.G L.A.N.G


K.U.A.L.A K.A.N.G.S.A.R


B.U.K.I.T M.E.R.A.H L.A.K.E.T.O.W.N


T.E.L.U.K B.A.T.I.K


P.U.L.A.U P.A.N.G.K.O.R


L.O.S.T W.O.R.L.D O.F T.A.M.B.U.N


tengok tak banyak kan tempat yang da dilawati dalam negeri sendiri ni...hukhuk dan tempat yang belum pernah lagi di lawati kite sambung next entry plak..daaaa evrybody..

2 Response to "moh ke perak weh ver 1"

  1. apply jer cuti...abis citer...kero3..

    (^_-)V says:

    nak cuti next week bley kan..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme