kenduri nasi sepinggan

berbekalkan jajan seplastik....


dibentangkan pemandangan nan ijo campur biru...



adalah demi nasi sepinggan...memang nasi sepinggan ni la yang menyebabkan keroro ditinggal..hukhuk


memang berkenduri sungguh kita, kalau hati ni kering mesti da kata, takat nak makan nasi sepinggan ape la sampai jauh sangat pegi nye..tapi tu la dia, sebab nasi sepinggan tu la yang merapatkan silaturrahim, jadi jauh mane pun kalau dah namanye sedare mare/kaum kerabat, tetap di tempuh jua..kui3..

da makan nasi sepinggan sesi bantu layan tetamu bermula


mungkin sape2 yang berhajat nak buka branch secret recipe, Alor Star adalah tempat paling strategik, sebab diorang order kek sampai ke Ipoh, jauh tui..kui3...


owh rupenye ade juge secret recipe kat alor star..kui3..


vespa pun di angkut dr Ipoh..;p

orang2 ipoh da lepak da..



okay makan cupcakes secawan dan gula2 setangkai pula..

kalau takde 4k jangan mimpi nak gelek p*n*g*ng atas pelamin canthek macam tu...haih nasib la...tokei pelamin yang kaya.. kita????kui3..

ok sekarang upacara duduk-30min-bayar-4k bermula..


dasat demi nak cantik sanggup masuk angin..

buat contoh katanye~

takkan pengantin je nak pakai..kaum kerabat pun nak juge..kui3..


p/s : majlis kawen memang makan free tapi poket kopak kot, everyweeks ade jemputan..kui3..

p/s : kedah...next week sy datang lagi ye..see2...kan kopak, tiap2 minggu2 nak gi kedah demi nasi sepinggan..;p

2 Response to "kenduri nasi sepinggan"

  1. owh...kerana nasik sepinggan tuh...sonoknye...dapat jalan2 gak...kopak pun kopak lah...kero3..

    (^_-)V says:

    nasi sepinggan...owh nasi sepinggan...kui3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme