PMR jewr kowt..

ewah2 tajuk entry pun taip ala2 budak tingkatan 3..nak bagi sama standard kan..haha

poom pang pomm panggg!!! tuuuu diaaa kluaq da..yang smlm tido tak lena, malam ni bley lena da kot..tak pun bertambah2 tak leh nak tidoq sebab duk kalut kena hentam ngan mak ayah, bebakoi-bakoi..kui3 nasib la hampa yang kena hentam, siap2 tadah ja..

as for me, my lil brother dapat result okay la, 4A4B hikhik hang tak leh nak celen kakak hang ni la, 8A kowt..hehehe nasib la, adik ku ni..banyak sangat yang die nak kene fokus, training menembak la, pi sane pi sini coach antar competition..so setaraf la ngan standard die..Alhamdulillah la, bley gak die score keputusan yang cenggitu..

tapi bagi yang tak dapat result marvelous tu, jangan keciwa..tak luluih pun, hang pa nek gak tingkat 4, yang penting lepas ni blajaq pandai2 bagi score SPM plak, tu paling penting..tak macam zaman mak2 kita dulu, kalau failed SRP, tak leh nek tingkat 4..hukhuk..


so tengah dok pikiaq apa prezen nak bagi kat budak kat atas ni..blanja makan ja kowt cukup dak???kui3...

p/s : congrats gak kat anak didik tusen ku, syasya sebab dapat 8A..kui3..

3 Response to "PMR jewr kowt.."

  1. ok la tuh...penat dah dia berusaha tuh...kero3..

    (^_-)V says:

    hehehe ce3..abang bagi moral support..=)

    kero3...chaiyok2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme