bila boypren hero malaya



hehe confirm dari malam semalam orang duk bercerita pasai bola..bagi yang tak selalu tengok bola pulak, sanggup duduk diam depan tv sampai beberapa kali terkejut dan rase macam nak hempuk je tv tu..~hahaha sah memang tak layak gi tengok football match kat stadium...

Alhamdulillah for the first time Malaysia menang kan piala AFF ni..tapi...haaa ade tapinye hahaha bagi gfs pemain2 bola ni hang pa kena sabaq la naa..laa ni, bf-bf hang pa tu saham diorang tengah dok naik..tapi tak pa, doa la MOGA2 LEPAS MENANG DA NI DIORANG MASUK MEMINANG...kui3..=)

ape la perasaan jadi gf footballer ni, macam si gf KFCM ni, ade 2 possibilities untuk dia tak leh tdo lena kot smlm,hehehe..

first syok sangat boipren menang

kedua risau sebab aweks Indonesia n Malaysia dok berlumba2 angaukan sang boiprennye..
den pun boley tak tido malam kalau hot mama ni minat boiprenku ;p


tapi sabar la ye, nak buek cam no, kene balik ke peribahasa lama la "Sayangkan anak tangan2 kan, Sayangkan isteri tinggal2kan" hopefully both of u will be together as a husband n wife amin...=)

jap2 nak berangan lagi if jadi wife/gf fooballer ni...if kat oversea uish time2 husband/bf diorang dok main bola wife/gf bley pi bershopping sakan, merayap bersama beramai2, peh tu tengok husband/bf die masuk padang woaahhhhh then mesti diorang rase macam nak jerit "HE'S MINE!!!!" memang heaven perasaan tu, moga2 one day bola sepak Malaysia pun leh jadi hebat..KEEP IT UP!!

2 Response to "bila boypren hero malaya"

  1. haihhh...sonoknye camtuh...keroro pun nak gak la...kero3..

    (^_-)V says:

    hahaha keroro ape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme