urut-urut




syok nye badan kena urut..terasa legaaaaa.....bukan mahal pun..3 mins baru RM 1...murah kan???hehehe tu la before this tak penah try, tengok keroro je kene urut ngan kusi urut tu...:)

ya pagi tadi, impian menjadi nyata bila gi bli barang2 dapur kat tesco, otw da nak ke keluar lalu la depan kusi urut ni and terus macam mane ntah terasa tingin plak nak try...so ajak la adik ku join skali..hahaha
bersandar la kami berdua kat mesin urut GINTELL tu..aduhhhh nyaman skali rasanya...

(~ehem2, buat nada manja skit)keroro............nanti kite beli satu letak kat umah nakk??;)

p/s : wishing slamat pergi dan slamat pulang to keroro =)..he's attending his cousin's wedding..~mood ♥ n rase macam nak letak patung kucing yang melambai2 macam kat kedai2 cina tu..kui3..

2 Response to "urut-urut"

  1. owh...dah berani tiru aksi keroro senyap2 yer...kero3..

    (^_-)V says:

    hahaha...akibat kesunyian tanpamu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme