admiring Upin Ipin..muah2

bila kita naik kete ade lambang kuda..

peh tu bila kite ade animation studio sendiri...

kita akan jadi macam Tuan Haji ni...

hey siapa dia ni???!!laki orang kot...kui3..
ok3 ni la Haji Burhanuddin (pengasas Les' Copaque)

~tengok2 matanya static kan..hehe takpe2 bley upgrade lagi ni~

What tak pernah dengar????haih cite Upin Ipin tau???!!!! ha tu la orang yang merealisasikan kewujudan Upin Ipin..walaupun mata Upin Ipin still tak leh berkelip2..~ni Zizan Raja Lawak yang kate ok..

kui3..kalau Haji Burhan yang takde langsung background pasal animation n multimedia leh buka studio animation sendiri, tapi yang penting duit kene ade la kan..hehehee...Tak mustahil ramai lagi orang2 kaya kat Malaysia ni leh buka bisnes yang rase2 leh buat duit kat Malaysia ni..kesian Malaysia ada ramai fresh graduate, jangan la pandng rendah kebolehan diorang, ni tidak asal iklan keje for fresh graduate je nama jawatan bukan main gempak Businss Development Executive, tapi suh diorang jual barang dari umah ke umah..memang Tipah Tertipu..

kesian la weh, bagi la fresh graduate kita keje yang best sket macam Haji Burhan ni, die sandarkan kepercayaan kat 3 org fresh graduate mase mula2 nak buat Upin Ipin ni..sekarang tengok hasilnya, marvelous gitu..bagi yang tak sokong pendapat ni...nak cakap sket, korang ade ke???!!!!



Upin Ipin ni lagi femes kot kat Indonesia berbanding negara kita tempat kelahiran die..haihh, macam mane kita ni, come la weh, suport our product, bagi anak-anak kita tengok Upin Ipin dari bagi tengok cite yang xde faedah macam Sh** Ch** tu, merosakkan otak kanak-kanak..

3 Response to "admiring Upin Ipin..muah2"

  1. owh...xpe2...simpan modal dulu...sok2 ade idea...leh la buat gak...kero3..

    (^_-)V says:

    heheehe wokeyh..ni yang sayang plus2 ni..;)

    mencik minus2...kero3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme