2010 resolution



yeah..today is 1st december 2010 and we just have another 30 more days to go to fulfill whatever resolution that we want to for this year..i have 2 resolutions to be achieved for this year but only 1 came true..hukhuk..sedih sob2..

my 1st resolution

latest tech pun da jauh ketinggalan gerunnye nak further study..gulp

further study...still doesn't find any suitable place because the nearest one only offered master in edu..so rugilahkan..i'm still searching, in the process of making decision mane la nak pegi, budget cukup ke tidak, badan penat ke tak, kalau blaja jauh2 bley fokus ke ulang alik, penat2....all so ever la yang difikirkan, sume kene amik kire, maybe this resolution couldn't be achieved this year, ntah bile la, adoi..
may be nnt akan diusahakan juge..insyaallah demi mencapai tahap tertinggi pembelajaran, amin..mudah-mudahan..


my 2nd resolution

bebesi jibbitz berjaya dipasang

tadaaaaa...whatelse kalau bukan memasang jibbitz pada gigiku..;) dan telah tercapai pada 23 nov 2010 yang lalu..history has been created in my book of life..sob2 terharu..hahaha..

those 2 resolutions planned dan yang tercapai hanya 1..takpe 1st azam tu akan dibawa ke tahun depan, dan insyaallah bila jumpe tempat yang sesuai akan ku usung buku-bukuan ke meja belajar ~sudah la kau perempuan, keje kau mmg usung buku pun dan mmg ngelat kan, awal2 je tulis in english peh tu balik ke bahasa pasar nenek moyang..:p

p/s : nenek moyang dulu lagi advance rasenye, contoh dialog harian mereka :
- pegi market,
- bedak powder sapu di muka,
- mandi di pili gomen..
hahahaha lagi banyak english terms yang digunakan mereka..;)

2 Response to "2010 resolution"

  1. owh...dasat2...xpe2...nnti akan tercapai gak hajat tuh...kero3..

    (^_-)V says:

    ape yang dasat keroro?nnt kite gi blaja same2 la jum..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme