moh ke perak weh ver 2

okay da janji nak tulis pula pasal tempat yang tak pernah pergi dan nak pegi di Perak ni..before this just mentioned tempat yang dah pegi je kan..hopefully one day akan dapat pegi jua..huhuhu...

Bukit Larut


Sg Klah


Pasir Salak


Gua Tempurung


Lata Kinjang


hmm...mane lagi ye..rasenye tempat2 tu je kot yang teringin nak pegi kat area tempat lahir lagi tercinta ni..adios..

4 Response to "moh ke perak weh ver 2"

  1. owh..dah susun tempat mane nak pg yer...gud2...lepas nih...kumpul duit jer...kero3..

    (^_-)V says:

    hehehe yeayy macam da dapat approval utk gi berjalan ni..;) muah2..

    hahaha....dapat2...tp drive sendiri..

    (^_-)V says:

    uuwaaaa..drive sendiri ke..hukhuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme