dating dengan dentist

huhuhu..asal ade dating degan dentist mesti rase cuak..hukhuk padahal tau tak sakit pun proses tu, tapi risau sangat, risau if lepas jibbitz baru dipasang akan rase sakit..hukhuk ni pun da rase sengal2 je gegigi ni, memang petanda nak kene tukar jibbitz baru..

sejuk ketaq dari ari isnin lepas smpi esok kul 2.59pm pasal nervous nak jumpe dentist ni..hahaha da macam budak2..tapi tu la memang nervous, sok keroro pun xde nak teman, kene la adik beradik segerombolan meneman, kot2 dentist tu nak apa2kan gegigi ni..hahaha bersiap sedia..

hmm..esok nak pilih kaler ape eh???tingin nak pakai merah hijau selang seli plak???amacam cantik tak rasenye???



takpun nak pakai kaler pink wahhh!!!meriah gituw...


ntah la tengok je la..tetibe nurse tu show of getah kaler kali tu hati terbekenan kaler lain plak..kui3..

p/s : nnt esok u tengok la gigi i eh, da kaler laen da..;)

3 Response to "dating dengan dentist"

  1. kero3...ok...nnti keroro nak tgk...

    (^_-)V says:

    hehehe esok eh tengok..jeng3..;)

    wokeh...cant wait...kero3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme