11111



self note :
sudah november yawwww!!!!

tahun ini dari segi kerja sangatlah TAK produktif, hahaha, goyang kaki je, aisshhhh...

so musim kahwin-kahwin, prepare kahwin, bz kahwin, etc apa-apa saje yang berkaitan dengan kahwin dah selamat dilalui,

and now i've to focus back on my career
[not to forget my new life as a wifey lah kan, dua2 berjaya lagi bagus =) ],

in terms of work, kalau boleh tahun depan mahu keluar tengok tempat orang, pegi bertanding lagi ke, visit mane-mane tempat ke...
ni asyik duk dalam ofice saje, bosan...

2 Response to "11111"

  1. Encik H says:

    patient my dear...nnti dah kuar asyik kata bile dapat dok opis lak nih...hehehe...

    (^_-)V says:

    hehehe cepat la newyear, nak dapat cuti baru..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme