cuti umum wehh!!!

hahaha siap tulis kat stick note ~nampak beno tak sabo nak cuti






petang2 macam ni, mula la kan, nak kasi rehat otak sat, 
sambil2 tu teringat, tak lama lagi da nak 2012, so meng'google' la tarikh2 cuti umum for next year, hik2...
banyak cuti umum on Tuesday, 
so untuk orang yang ber pjj ni, memang isnin tu cuti je la jawabnye..hehehe
setelah di kira-kira, dalam 13 hari jugak cuti yang bakal di ambil...
so ade balance lagi 17 hari tu kite simpan la, kot2 ade emergency ke kan..=)




0 Response to "cuti umum wehh!!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme