my kad kahwin revolution

masa mula2 nak buat kad kahwin tu, hanya nak serah semua kat wedding planner je, tinggal nak sediakan map je, 
tapi konon2 lah kan, 
kononnye nak design sendiri la pulak, hahaha 
macam la berbakat sangat design mendesign ni, 

so hasil PERTAMA design kad kahwin adalah seperti di bawah ni, kui3, 
simple sangat kan..

Then tanya pendapat adikku, 

die ubah sume design asal tu, hahahaha 
die hantar beberapa design baru yang die tolong design untuk di pilih mane yang berkenan

 yang 1st : x berkenan sebab nampak crowded

yang 2nd : macam girlish+vintage+crowded sangat lagipun x merahkan, x ikut tema..

Yang 3rd : ok berkenan, so pilih yang ni, tapi mintak die tukar jadikan background color tu merah... =)
so macam ni lah hasilnya.....
 once da letak peta, terasa macam alahai ciput nye, takut nanti jemputan x nampak pulak peta tu...so kene ubah lagi, sekarang mesti jadikan map tu 1 page, hasilnya.....






























TADAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 p/s : simple dan mudah, x payah membazir kan, yang penting maklumat jemputan sampai

0 Response to "my kad kahwin revolution"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme