adi & ana ~bride's side reception 271111

271111

10.30 pagi 
hantar pengantin ke boutique untuk di 'make up' kan

11.30 pagi
bersiap untuk check-out dari hotel..
hasil bunga telur buat kat hotel..

12.15 tgh
~majlis bermula~

perarakan pengantin...disambut dengan paluan kompang dan lagu2 jawa[sedap pulak dengar pakcik2 ni nyanyi]


sanding tengah panas dulu, tengok orang bersilat..

sanding atas pelamin, dan sesi renjis-renjis..ehem3[kakak pengantin baru first time merenjis, hahaha]

 sesi menjamu selera & bergambar


bersurai dan singgah ke rumah paman awa [pak cik saya] untuk discuss lagi pasal groom's side punye preparation pulak..huhuhu, 
sampai rumah x ingat pukul berapa tapi masa tu Malaysia baru je masukkan gol ke-2 , 
tengok2 kalah pulak dengan Bahrain 3-2, aisehhh....

0 Response to "adi & ana ~bride's side reception 271111"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme