samsung samseng

bila suami obses pasal handphone, he knows what's best for his wife, so serah kat dia, handphone ape yang takat nak pakai guna basic je[sms + call], handphone ape yang untuk 3G sampai lebam, handphone ape yang battery tahan, handphone ape yang boleh store sume macam diary bergerak...so dua2 ni adalah hasil pemberiannya kepada isteri, hehehe introducing my


 "Tabby + Corby" 

tabby ku - dah macam diary bergerak, main internet sampai lebam, store expenses, store 'diary wanita', dan macam2 lagi..
corby ku - 2nd handphone purposely, setakat untuk urusan students, and working matters, jawab call + sms and kalau ada wifi bley la surf tenet..


p/s : tapi tak leh celen handphone dia, lagi canggih woo...suamiku suamiku, hahaha..

2 Response to "samsung samseng"

  1. Encik H says:

    suami pun x pakai besar macam tuh tau...huhuhu

    (^_-)V says:

    hahaha, memang la, die ade yang lagi canggih...kan3...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme