seluar terdesak

Lepas solat hari raya qurban:
Sesi mengemas baju nak bawak balik kampung
Baju suami - [/]
Seluar suami - [/]
Baju isteri - [/]
Seluar isteri - [jap lagi la,nak tukar dgn sejadah yang bawak pegi solat raya tadi,. .]

Siap2 semua ready to balik kampung, boleh main bergambar raya lagi sementara tunggu semua siap. .

Sampai kampung:
Sampai kampung, bersenang-senang lagi..
tapi lepas je mandi, "b,i x bwk jeans eh?" suamiku pun balas,"haaa. .aiyokkk,x tau..(sambil da sengih2 nak gelakkan kite le tu ;p)" lepas tu kite nak pretend macam ok lagi teus balas,"ala,esok pakai je la suar track ni", sambil buat muka blagak nak tahan kene gelak dgn suami,hahaha

Lepas 5 min..
"b, jum la kite gi bli seluar. .", nak pujuk ajak encik suami keluar hahahhaa sambung lagi, "mane tau nanti seluar i ni kotor ke,x leh pakai da esok,lagi pun u nak bli panadol kan.."hahaha buat ayat manja, suami da gelak besar da masa tu, hahaha adehhhhh. .

tu la pengajarannye lain kali jangan bertangguh time packing beg,last2 lupa..

Suami yang baik hati tu pun bawak la isteri die ni gi bli seluar, sambil drive sambil gelakkan isteri die ni,hahahahaha,x pe la i kasi u can. .

Tu la kisah macam mana boleh terbeli jeans ber 'price tag' kat atas tu, kui3 mahal wooo,l&v jeans lagi,kui3
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 Response to "seluar terdesak"

  1. Encik H says:

    hehehe...dah kuar la entry nih...

    (^_-)V says:

    x leh celen suar org tu, mahal woooo, bli kat jusco..suar sy bli kat billion je..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme