fresh from oven!!

finally gambar siap lepas 3 weeks of wedding and video almost 2 months baru siap huhu, 
so here are the part of the result, sikit2 je la yang di collagekan for custom album tu and video tu just yang montaj je, kalau nak upload full video dengan khutbah nikah, majlis doa selamat, uacapan keluarga sume tu nak tunjuk jenuh la nak upload kat sini berjam2, hehe tapi if berkesempatan+rajin akan di upload ucapan2 keluarga tu, hihi kelakar&terharu bila tengok =)



video

~sengaja dikaburkan atas dasar netiquette and security purpose~

0 Response to "fresh from oven!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme