wedding doorgift

entry yang suam-suam je ni, tengok gambar kahwin baru teringat nak tulis entry....

my wedding doorgift, 
bahulu pecah 8 from rozibakery and bunga telur from xinloong trendy sdn bhd
motif utama untuk doorgift ni, 
tak nak susahkan sedara mara dan kaum kerabat, lagipun dah tau diri ni busy ya amat, tak de masa nak buat hiasan2 renyah ni, 
so come the final solution,
beli bahulu yang da memang siap berkotak, then bunga telur tu, just nak isi telur kan, senang...hihi

tak payah bersusah-payah kerah tenaga kaum kerabat kan, 
ye la kita buat majlis bukan nak susahkan orang, kita buat majlis nak bagi orang gembira dapat berjumpa sedara mara, kawan-kawan. 


segala hiasan berkaitan pasu2, sapu tangan tu memang awal2 tolak tepi tak termasuk dalam list, buat semak je, x leh nak guna pun bila jemputan dapat.


so rasenye motif tu tercapai kot..=) legaa, Alhamdulillah..

2 Response to "wedding doorgift"

  1. Encik H says:

    mesti dok kobek2 diary bergerak tuh kan...hehehe..

    (^_-)V says:

    hehehe, a'ah..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme