Alisya & mascots


Alisya ni kalau jumpa mascot, jaga-jaga la..sanggup dia ikut mascot tu keliling..haha kalau mascot tu menari, dia ikut menari, kalau mascot tu hulur tangan salam, laju je die nak salam..tak takut langsung..

Dua kali dah dia dapat bermesra dengan mascot..first masa karnival kat sekolah adik aku, ada panggil mascot BSN.

Tadi petang dengan mascot sempena Christmas, macam rupa rusa je aku tengok mascot tu, bayang la dia ikut mascot tu keliling AEON Station 18 tu, kalau tak dukung bawak jauh, aku rasa dia ikut skali kerja sama dengan mascot tu..

Dia ada terbuka 1 video youtube mascot mickey mouse and friends kat disneyland, mana dia jumpa pun aku tak tau video tu..dia tunjuk aku, dengan excited nye..aku tanya, "ica nak gi jumpa mickey mouse?"..dia jawab, "nak.." haha masa tu daddy dia ada skali, aku kata " tunggu daddy bawak kite.." keke ayat pancing baik punya, kot2 en suami ade rezeki lebih nak bawak gi USS pun jadi la kan..haha nak disneyland jauh sangat..

posted from Bloggeroid

0 Response to "Alisya & mascots"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme