Balik kampung

Yeayy, hari yang ditunggu dah tiba..semoga kami selamat sampai ke kampung halaman (walaupun hakikatnya tempat keje aku sekarang ni lagi kampung dari tempat asal kami, hehe) tapi bila sebut balik kampung tu lagi feel lebih kan, rasa macam nak nyanyi lagu sudirman "balik kampung"..hehe

berenti sekejap, bagi chance encik driver aka encik suami tercinta berehat..mak buyung bersama anak sulung kesayangan ape lagi posing la tangkap gambo,ish3 malas nak tangkap gambo time pregnant kali ni, dengan hidung jadi kembangnye, muka naik jerawat kecik-kecik, nasib badan x kembang, cuma baju tu membuatkan aku nampak kembang, kui3..baby bump dah nampak, kene la tukar uniform pregnant awal kali ni, compare dengan masa alisya dulu, nak masuk 7bulan pun aku relaks lagi x tukar uniform..

posted from Bloggeroid

0 Response to "Balik kampung"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme