K.rogers shortbread kembali aktif

Awal-awal puasa dulu aku jual biskut, konon-konon nak membusykan diri nak lupakan masalah permohonan pindah aku tak berjaya..Untung tak banyak pun, kui3 tapi macam aku kata, aku jual sebab nak membusykan diri kan..
Tapi setelah berpindah ketempat baru, aku stop jual dah biskut tu..tak sangka ade pulak yang nak repeat order..kui3, so nak tak nak aku rasa macam kesian la pulak, so aku pun amik stok baru, dok riki line amik order kat office baru jugak, haha Alhamdulillah ade jugak sambutan...sapa yang berminat boleh la pm aku ye..😀😀




posted from Bloggeroid

1 Response to "K.rogers shortbread kembali aktif"

  1. SYANI says:

    rezeki baby baru tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme