Kakak demam

After 7 months diberi kesihatan yang baik, hari ni kakak alisya badannya mula suam-suam macam nak demam. Start selsema dari hari jumaat lepas.

Pagi-pagi dah siap nak ke office tapi tak sampai hati nak hantar dia pegi taska. Bagi dia stay kat rumah je lah. Risau jugak kot nanti berjangkit kat budak lain.
Ni dok pantau je suhu, so far ok je suhu badannya, dia pun aktif je. Cuma hidung dok meleleh je, sampai kadang-kadang berair mata.

Dok rumah di hari orang bekerja, memang terasa bosan kan, encik suami dah gi keje, dah la jauh dari family, adehh kalau dulu anak demam ade jugak nak lari umah mak untuk sembang-sembang bising-bising (mula lah aku rindu kan Ipoh ni)..hehe cepat sembuh ok kakak, mummy sayang kakak.

posted from Bloggeroid

0 Response to "Kakak demam"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme