Alisya post-birthday celebration

Sebab tau dapat pindah taska, so plan hari last Alisya kat taska lama ni nak bagi goodies bag untuk kawan-kawan dia dan belikan kek, buat seronok Alisya je.
Tapi memandangkan hari ni new year, ramai yang bercuti agaknya, so ramai hang tak menghantar anak ke taska. Tak ramai la budak kat taska hari ni. Sebab tu aku buat goodies bag je, tahan lama, nanti mana-mana kawan dia yang datang kemudian, cikgu dia tolong sampaikan je goodies bag tu.
Sonok la kot gamaknye kakak alisya tu, potong kek dengan cikgu and kawan-kawannya, cikgu die siap send gambar kat whatsapp. Hehe..
Hopefully minggu depan ok je la kakak kat taska baru..amiinnn..

posted from Bloggeroid

0 Response to "Alisya post-birthday celebration"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme